Jump to content

Charity 2024 - Haydi evcil hayvanlarımızı ve tüm hayvanları destekleyelim!

Nervous

Öne Çıkarılanlar

2024 CHARITY - 30 MILLIONS D'AMIS FOUNDATION

The message is directly translated in Turkish by myself, so I apologize if there are any mistakes but I think it was important that I was the one to announce it!

Bu yıl hayvanlara yardım etmeye odaklanmaya karar verdik! Topluluk olarak birlikte destekleyebileceğimiz en iyi tarafsız neden olduğuna inandık!

30 millions d'amis, dünyanın dört bir yanındaki hayvanlara yardım eden ve savunan en ünlü Fransız kar amacı gütmeyen kuruluştur.

Bu, Türk topluluğu için ilk hayır etkinliği olacak ve 2021'den bu yana 3. etkinliğimiz olacak! Etkinlikler her zaman bu hayır işi için özel olarak oyunun içine özel araçlar eklenir ve bu, hayır kurumuna daha fazla ödeme yapılmasını teşvik etmek amacıyla oyun dışından araçların elde edilebildiği yılın tek anıdır!

Benzeri olmayan ödüller almak ve 10 etkinlik aracına sahip olmak için https://ucp-tr.gta.world/charity adresine katılabilirsiniz!

Ödeme yaptıktan sonra, kullanmak için bir kodu e-posta olarak alacaksınız!

Onların mücadeleleri nelerdir?

• Hayvanlar için yasal durum iyileştirmeleri
  • Barınaklara yardım etmek: Barınaklara yardım, 30 Milyon Arkadaş Vakfı'nın mücadelesinin merkezinde olmuştur.
  • Terk edilmeye karşı harekete geçmek
  • Zulme karşı mücadele etmek
  • Sokak kedilerinin uyuşturulmasına karşı çıkmak
  • Boğa güreşini kınamak
  • Avda kötüye kullanımları yasaklamak
  • Kürk çiftliklerini kapatmak
  • Hayvan deneylerini kaldırmak
  • Hayvan kaçakçılığına son vermek
  • Sirklere ait hayvanların sömürülmesini yasaklamak
  • İstismar görmüş atlara koruma sağlamak
  • Hassas bireylerle hayvanların varlığını teşvik etmek
  • Dünya genelinde mücadele etmek: Güney Afrika, Kongo, Endonezya veya Ukrayna'da, hayvan koruması sınırları tanımaz...

Neden 30 millions d'amis ve başka bir hayvan savunusu STK'sı değil?

Çünkü 30 millions d'amis, bir Fransız STK'sı olması nedeniyle, STK'nın geçmişi ve faaliyetleriyle ilgili tüm kontrollerimizi çok kolaylıkla yapabildik ve potansiyel olarak onlarla iletişime geçebildik, 2021'de oyuncularla yaptığımız gibi.

Kodları hediye edebilir miyim?

Herhangi bir hayır katmanı veya araç satın alarak kodları herhangi birine hediye edebilirsiniz, ancak araç kodlarını kullanabilmek için arkadaşınızın daha önce Tier 3 veya Tier 4 kodunu kullanmış olması gerekir, bu nedenle örneğin bir Tier 4 özel araç hediye etmek için bir Tier 4 kodu + bir araç kodu hediye etmeniz gerekmektedir!

Kaç araba alabilirim?

Hesabınızda bir kez Tier 3 veya Tier 4 paketi satın almanız yeterlidir, ardından istediğiniz kadar araba satın alabilirsiniz https://ucp-tr.gta.world/charity/extra-car

Tüm karakterleriniz arabaları alabilir ve bunlar IC varlıklarınızda sayılmaz.

Rütbe veya araçlarımı alırken bazı sorunlar yaşıyorum:

Hayır kurumuna ne kadar gidiyor?

Tüm ödemelerden elde edilen net geliri hayır kurumuna veriyoruz: Bu, size araçlar ve diğer faydalar sunan GTA World üzerinden bir hizmet olduğu için vergi ve KDV ödememiz gerekiyor, ardından net tutarı hayır kurumuna gönderiyoruz ve bir banka havalesi kanıtı etkinliğin sonunda verilecek, geçmiş yıllarda olduğu gibi.

Geçmiş yıllarda ne kadar topladık?

2021'de kanser araştırması için bir hayır işi yaptık ve net olarak 10.095€ toplandı!

2023'te Ukrayna'yı desteklemek için başka bir hayır işi yaptık ve net olarak 16.587€ toplandı ve ben eksik olan miktarı 20.000€'ya ulaşmak için kendi cebimden ekledim.

Bu yıl umarım 20.000€'un üzerine çıkabiliriz!

• Beğen 21
  • Teşekkürler 2
  • Mükemmel 8
Yorum bağlantısı

• angeliizm sabitledi and kilitledi this konu
  • angeliizm bu içeriğin (konu) sabitlenmesini kaldırdı.
Misafir
Bu konuya yanıt gönderme kapatılmış.
  • Create New...