muratx1x Konu tarihi: 24 Eylül Paylaş Konu tarihi: 24 Eylül Merhaba, https://www.youtube.com/watch?v=9iDt9qDU2cI örnek bu video gösterebilirim daha var örneğim ama bunu şuan göstersem yeterlidir. Ben spiderman veya farklı bir karekter ile arabaya çarpıp veya yolda kenarda kasise çarpıp en fazla bir iki metre ileriye fırlıyorum önümü kaldırarak denedim yine olmuyor bu videoda görüldüğü gibi spiderman her vurduğu sonucu havaya süzülüyor nasıl yapıldığına dair bilgisi olan var mı acaba ben bir eklenti olduğunu düşünüyorum bugün aradım ama bulamadım ... Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
natulius Mesaj tarihi: 25 Eylül Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 21 saat önce, muratx1x yazdı: tamam nasıl halledeceğiz nereden alacağız biraz bilgilendirirseniz ? aradığın cevapla ilgili bildiğim kadarını özel mesaj olarak sana ilettim, sağ üstten bir yerlerden mesajlarını kontrol edebilir misin? Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
muratx1x Mesaj tarihi: 25 Eylül Yazar Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 4 saat önce, natulius yazdı: aradığın cevapla ilgili bildiğim kadarını özel mesaj olarak sana ilettim, sağ üstten bir yerlerden mesajlarını kontrol edebilir misin? Söylediğimi yanlış anlamışsın senin dediğin speedboost neyse ben zaten buldum dediğimi teşekkürler Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
Öne Çıkarılanlar
Yorum atmak için bir hesap oluşturun
Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Topluluğumuza katılmak için hesap için kaydolun.
Yeni bir hesap oluşturGiriş yap
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Giriş Yap