Jump to content

Taksicilik mesleği hk.

wache

Öne Çıkarılanlar

-Taksi kiraladığımız zaman araç spawn olurken bazen ters düşüyor düzeltemiyoruz buna bir çözüm lazım.
-Taksi ters spawn oldu bir şekilde düz indi ama hasarlı görünüyor bazı oyuncular (benim gibi) böyle araç sürmek istemez bu yüzden /stoptaxirent komutunu kullanıyoruz ama tekrar kirayalamıyoruz bu yüzden buna da bir düzenleme gerekli.
-Taksi çağırıldığında 10-15 saniye geçmeden iptal ediliyor /onduty'de şu sıralar aktif 4-5 taksici meslektaşım var. Çoğu zaman müşteride veya müşteri beklerken sıkılıp hadi rol de bulamadığımız taksiyi bir kenara çekip alt taba indiğimiz senaryolarda 1-2 dakika geçmiş oluyor. Taksi çağırma komutuna bir bekleme süresi gelmeli iptal etmek için en azından 30 saniye veya 1 dakika gibi. Aktif taksicilerin hepsinde bir müşteri varsa ve ekstra taksi talep ediliyorsa talep edilen kişilere bir uyarı gidebilir. "Şu an tüm taksiciler meşgul bir süre sonra tekrar deneyin." gibi.
-Taksi talep edildiğinde telefonumuz titremeli kafamızın üzerinde otomatik /ame atılabilir.

-Bugün farkettiğim bir sorun daha var. Bazen hız sabitleyip giderken taksimetre saymayı durduruyor ve o müşteriyi bırakana kadar veyahut sıfırlanana kadar saymıyor.
-Taksi talep bildirimi geldiği zaman mesaj sesi gibi ses çıkarabilir.

wache tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ek olarak şunu da eklemek istiyorum.

-Kiralanan taksilere yakıt ekleyemiyoruz bir şekilde sistem çalışmıyor. Yakıt istasyonuna gidiyorum /fuel 100 komutu çalışmıyor.

-Kiralanan taksilerde oto pilot özelliği çalışmıyor. Bu da taksicilerin rollerini zora sokabiliyor, yazı yazmak için sürekli duruyoruz zaman kaybı yaşıyoruz. Hız sabitlemeyi deniyorum yollardan dolayı araç sağa veya sola çekebiliyor. Çok yavaş gidince araçta bulunan müşteri "Acelem var vs." diyebiliyor.
-Kiralanan taksilerin camları açılmıyor.

-Kiralanan taksiler'in kapıları kilitlenip açılmıyor.
-Taksi kiralama süresini arttırabiliriz veyahut kendimiz belirlemeliyiz, aksi halde aktif roldeyken "Taksi kiralama süreniz 5 dakika kalmıştır" yazısını görüyoruz ve rolden koştur koştur veya telefonumu unuttum bahanesiyle taksiye dönüp kira uzatmamız gerekiyor.

wache tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı

Yorum atmak için bir hesap oluşturun

Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Topluluğumuza katılmak için hesap için kaydolun.

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.

Giriş Yap
  • Create New...