Easthan Mesaj tarihi: 14 Mart Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mart Takım arıyorum özelden ulaşabilirsiniz, Solo main %70-80 civarı winrate Darius main. Her türlü yeri de oynuyorum. Elo kasmıyorum ama Gold 4 Gümüş 1 civarı. FORUM PM. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
ejra Mesaj tarihi: 15 Mart Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart takım arıyorum Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
imanliPikachu Mesaj tarihi: 15 Mart Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart @şeyhoordinaryus Katılıyoruz 1 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
şeyhoordinaryus Mesaj tarihi: 15 Mart Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart (düzenlendi) 27 dakika önce, imanliPikachu yazdı: @şeyhoordinaryus Katılıyoruz he ahmet he kazandık 15 Mart şeyhoordinaryus tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
emir. Mesaj tarihi: 15 Mart Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 5 saat önce, egeman yazdı: @Yennefer şa a mı hadi girek 1 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
Wianaa Mesaj tarihi: 15 Mart Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart pubg turnuvası ne zaman 1 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
Fogan Mesaj tarihi: 15 Mart Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart peakim elmas sup mid oynuyorum eksiği olan yazabilir Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
blasphemy Mesaj tarihi: 15 Mart Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart @EroinLeDanS tr master peaklara karsi orada olacagiz 🙂 3 1 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
kaqeli Mesaj tarihi: 15 Mart Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart kalın adc oynayan varsa forum pm Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
Bunk Moreland Mesaj tarihi: 15 Mart Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 8 saat önce, blasphemy yazdı: @EroinLeDanS tr master peaklara karsi orada olacagiz 🙂 @EroinLeDanS 1 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
Öne Çıkarılanlar