Lichzar Konu tarihi: 7 Haziran Paylaş Konu tarihi: 7 Haziran (düzenlendi) Vespucci’de Korku Dolu Gece: Apartman Yangınında İki Kişi Mahsur Kaldı! Yujin Mae tarafından yazıldı, 08/06/2025 Fotoğraf/Yujin Mae Los Santos’un sahil semtlerinden Vespucci Beach'te, Magellan Avenue üzerinde bulunan bir apartmanda gece saatlerinde yangın paniği yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 00:18 sularında 3402 numaralı apartmanın 5. katında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek binadaki diğer sakinleri tedirgin etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda LSFD Engine ve Kurtarma Ambulansı sevk edildi. Yangının çıktığı 5. kat 6 numaralı odada mahsur kalan iki kişi, yaklaşık 30 dakikalık müdahale sonucu ekiplerce binadan çıkarıldı. LSFD'nin yaptığı açıklamada olay yerinde yaptığı açıklamada, mahsur kalan erkek şahsın yoğun dumana maruz kalarak baygın şekilde tahliye edildiği, kadın şahsın ise bilincinin açık ve genel durumunun iyi olduğu bildirildi. Kimliklerine dair bilgiler ise henüz paylaşılmadı. Fotoğraf/Yujin Mae Yangının Nedeni Araştırılıyor Yangının çıkış sebebine dair soruşturma başlatılırken, LSFD ekipleri olay yerinde kapsamlı bir inceleme yürütmeye devam ediyor. Magellan Avenue kısa süreliğine trafiğe kapatılırken, binanın çevresi güvenlik şeritleriyle çevrildi. Yangına tanıklık eden bina sakinleri, alevlerin kısa sürede yükseldiğini ve içeride çığlık sesleri duyduklarını ifade etti. Fotoğraf/Yujin Mae LSPD'den Apria Asher, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: “Saat 00:18 civarında yangınla ilgili ihbar aldık. Bölgeye geldiğimizde 3402 Magellan Avenue apartmanının 5. katında yangın olduğunu gördük. Engine ve Kurtarma Ambulansı ekibimizle beraber hızlıca müdahale ettik. Oda 6’dan iki kişi çıkartıldı; erkek olan kişi dumandan ağır etkilenmişti, kadın ise iyi durumda. Kimlik bilgileriyle ilgili henüz net bir açıklama yapamıyoruz. Yangının nedeni konusunda ise inceleme sürecek.” 7 Haziran Lichzar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
deepestdreamer Mesaj tarihi: 7 Haziran Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran Kullanıcı Adı: greenday Yorum: hey, o gece ordaydim ve ne olup bittigini izledim tanrim! bu insanlar hizlica gelip yardim etmeseydi her sey daha kotu olurdu.. onlari seviyorum! Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
Öne Çıkarılanlar
Yorum atmak için bir hesap oluşturun
Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Topluluğumuza katılmak için hesap için kaydolun.
Yeni bir hesap oluşturGiriş yap
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Giriş Yap