nox aeviternus Konu tarihi: 10 Kasım 2023 Paylaş Konu tarihi: 10 Kasım 2023 (düzenlendi) Çoğu oyuncu ve birlik rol projeleri/planları için oyuncu arayışında. Basit bir aile rolü planından tutun personel alımı ilanına kadar çeşitli rol fırsatlarından haberdar olabileceğiniz bir alan olması adına bu konuyu açıyorum. Lütfen konuyu yalnızca bilgilendirme ve yönlendirme amacıyla kullanalım. Konsept: - Detaylar: - İletişim: - 31 Mayıs nox aeviternus tarafından düzenlendi 4 1 1 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
merkurmerkuri Mesaj tarihi: 11 Kasım 2023 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2023 (düzenlendi) Şirkete bağlı olmadan serbest bir şekilde çalışıp ilgi çeken haberler toplayıp, bunu LSNN'e satan ve her haber için değerine göre uygun ücret alacak rol arkadaşları arıyoruz. Detayı bilgi için discord https://discord.gg/Gj3qPV9u 20 Şubat Nraxy tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
tiuerra Mesaj tarihi: 11 Kasım 2023 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2023 Konsept: Müzisyen Detaylar: Müzisyen rolü gerçekleştirmek isteyen ve enstrüman bilgisi olmayan, fakat 80's, 90's gibi müziklere ilgi duyan, çoğu grubu bilen kişileri bekliyorum. OOC olarak müzik aletleri ile uğraşıyoruz ve bunları emoteye çevirerek rollerini yapabiliyoruz, yeni gelen arkadaşlarada bu konuda yine bilgi sağlamaktan çekinmeyiz. Bana ulaşabilrsiniz, her türlü yardım ve desteği sağlayıp bu rol için gerekli donanımı temin ederiz. İletişim: rocknrollarr 2 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
KEIN10000 Mesaj tarihi: 14 Kasım 2023 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2023 (düzenlendi) Konsept: Sürücü, Road trip, Car meet, Tuning, Takeover gibi araçlar ile alakalı olan organizasyonlar. Detaylar: Alt karakter veya üst karakteriyle rol yapacak, kendi karakterinin hobisi yada bilinmeyen bir hırsı sayesinde kendini bir şekilde gece hayatında ve yollarda kanıtlama isteği bulunan gençlerden oluşan bir topluluğu canlandırıyoruz. Sivil hayatlarımızda kendi düzenlediğimiz(modifiye) araçları kullanmıyoruz sadece geceleri pitchblack(zifiri karanlık) dediğimiz zamanlarda belirli günlerde ve saatlerde ortaya çıkıp sokaklarda beraber araç sürerek eğlendiğimiz bir topluluk. Herhangi bir illegal yanı yok karakteriniz legal veya illegal olabilir, bu topluluğa üye olduğunuz zaman karakter şekillendirmenize bağlı olarak trafik kural ihlali yapabilirsiniz. Tabi bunun da bir sonucu muhakkak olacaktır. Note: (Çok hızlı veya sürekli drift atan bir araba alıp, kendini gizlemeden sürekli aynı aracı kullanarak kendini ifşa etmeye yönelik ve grubun ismini herkese söyleyen veya belirten karakterleri kabul etmek istemiyoruz. Profesyonel bir şekilde hareket eden, bir sivil hayatı olan ve sivil hayatta birbirimiz ile iletişime geçmeden sadece geceleri birbirimiz ile görüştüğümüz bir grup olacağından dolayı dikkat edilmesi gereken hususlar var. Detaylı olarak bilgilendirileceksiniz. Katılmayı düşünen arkadaşlar, alt veya üst karakteriyle katılabilir ve bizim ile iletişime geçebilir bol şans.) İletişim: karahan999 24 Kasım 2023 No999 tarafından düzenlendi 1 1 1 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
burakboo Mesaj tarihi: 18 Kasım 2023 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2023 (düzenlendi) Konsept: çetecilere özenen arkadaş grubu. Detaylar: Birkaç kişiden oluşan ve büyük olaylarla hiçbir alakası olmayan bir arkadaş grubu oluşturmayı planlıyorum. Güzel vakit geçirebileceğimiz, birlikte takılabileceğimiz ve eğlenebileceğimiz bir grup arkadaş arıyorum. Özellikle Vespucci tarafında bulunan köşelerde vakit geçiren ve ot içen çocuklar olarak rol yapmak istiyorum. Farklı çeşitli roller yapmak, güzel zaman geçirmek ve güzel rol deneyimleri paylaşmak. Karakterlerin gelişimine göre rollerimizin şekilleneceğine ve ilerleyeceğini düşünüyorum. Tüm karakterlerin birbirinden farklı aklının çalışmasını ve farklı tarzlara sahip olmasını istiyorum, gerçekte olduğu gibi. İletişim: burakboo Şu anda canlandırdığım karakter TRG çetesiyle takılan, müzikle uğraşan bir genç karakter. Sokak rapçisi olarak amatör bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Profesyonel rapper olmaktan ziyade, karakter gelişimime odaklanarak ilerlemek istiyorum. 18 Kasım 2023 burakboo tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
glaurung Mesaj tarihi: 19 Kasım 2023 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2023 Konsept: Detaylar: Bu dörtlüden birini yapmak için istekli olanlar bana discord ya da forum PM aracılığı ile ulaşabilir. Ya da bu tarz fikirleri olup hayata geçirmek isteyen, yeterli sayıda insan toplayamayanlar da aynı şekilde. Talep olursa proje liderliğini üstlenebilirim ya da liderliği üstlenmek isteyen biri olursa ona yardımcı olabilirim. 1 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
Viola Mesaj tarihi: 22 Kasım 2023 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2023 Konsept: Doğa sporları kulübü Detaylar: Genellikle şehir dışında takılıp küçük bir gruptan oluşan, katılıma göre kendi içinde veya dışa dönük şekilde çeşitli doğa sporları etkinlikleri düzenleyen bir konsepte girişiyoruz. İlle de çok sıkı doğaseverler veya veganlardan oluşmak zorunda değil. Şehirden ne çok uzakta, ne de çok yakında şehir sınırlarının dışındaki her yerde, tercihen yeşilliğin ve ormanların yoğunlukta olduğu kısımlarda Off-Road, SCUBA Diving, Trekking, dağ yürüyüşleri, günübirlik veya tek gecelik kamp, balıkçılık, bisiklet turları, ATV turları ve piknik gibi aktiviteler olmak üzere kasaba hayatına tam kaymadan, doğa rolleri yapmaya istekli kişilere kapımız açık. Kulüp, reklam ve PR için medya & eğlence şirketiyle anlaşma halinde olduğundan, zaman zaman bu şirketler için de turlar ve geziler düzenleyebiliyor. Bu sayede kendi içerisinde bir sermaye döndürerek, düzenlenecek etkinlikler için gerekli bütçeyi karşılamaya çalışıyor. Karakterlerin şehir dışında yaşama zorunluluğu bulunmuyor fakat etkinliklerin yapılacağı hemen hemen her yerin GTA World evreninde 1.5 - 2 saate tekabül ettiği göz önünde bulundurularak plan yapılması daha sağlıklı olur. İletişim: Discord, krisyra veya dementiax 5 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
whezy Mesaj tarihi: 24 Kasım 2023 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2023 (düzenlendi) Konsept: Kilise Düğünü Detaylar: Yarın akşam gerçekleştirmeyi planladığımız kilise düğünü için rahip veya papaz arıyorum. İletişim: discord: whezy. 25 Kasım 2023 whezy tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
Vibe Mesaj tarihi: 25 Kasım 2023 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2023 (düzenlendi) N/A 15 Şubat Vibe tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
Qayrex Mesaj tarihi: 27 Kasım 2023 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2023 (düzenlendi) . 28 Ağustos Qayrex tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Share on other sites More sharing options...
Öne Çıkarılanlar
Yorum atmak için bir hesap oluşturun
Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Topluluğumuza katılmak için hesap için kaydolun.
Yeni bir hesap oluşturGiriş yap
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Giriş Yap